Zapečený kozí sýr s rukolovým salátem a piniovými oříšky

  • čerstvý kozí sýr
  • rukola
  • piniová semínka
  • ocet balsamico
  • olivový olej
  • med
  • bio zázvorový sirup
  • francouzská bageta

 

Plátky bagety potřeme čerstvým kozím sýrem a pokapeme bio zázvorovým sirupem.
Takto připravené tousty zapečeme v troubě 5 minut při teplotě 180°C.

Mezitím si připravíme dresink na rukolový salát.
Smícháme tři polévkové lžíce olivového oleje se lžící octa balsamico. Přidáme kávovou lžičkou medu a dochutíme solí a pepřem. Tímto dresinkem ochutíme listy rukolového salátu.

Servírujeme tak, že na talíř nejprve dáme ochucenou rukolu, přidáme pár toustů se zapečeným kozím sýrem. Nakonec tousty ozdobíme čerstvě opraženými semínky pinie.

 


Další recepty z kategorie Předkrmy: